9,00 €
Fermentavimas. Receptų knyga
Fermentavimas. Receptų knyga
  • Išparduota
Fermentavimas. Receptų knyga
Fermentavimas. Receptų knyga
Perskaityta: 9,00 €
Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai – mielės ir bakterijos. Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia – neabejotinai gardūs!  Nauda įsitikinsite patys iš daugia…
9.00
SKAITYTA KNYGA
  • Autorius: Cosima Bellersen Quirini
  • Leidėjas:
  • Metai: 2016
  • Puslapiai: 128
  • ISBN: 9789955063315
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 17 x 23,5 x 0,8 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Snieguolė Vingienė

Fermentavimas. Receptų knyga | knygos.lt

Atsiliepimai

Perskaitytos

9,00 €
Labai gera

Aprašymas

Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai – mielės ir bakterijos.

Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia – neabejotinai gardūs! 

Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų!

  • Kaina: 9,00 €
Prisijunkite ir už šią prekę gausite 0,09 Knygų Eurų! ?

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio.

Knygos būklė
Kainų lipdukų žymės ant viršelio.
Įsigykite dovanų kuponą
Daugiau

Formatai:

Perskaitytos

9,00 €
Labai gera

Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai – mielės ir bakterijos.

Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia – neabejotinai gardūs! 

Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų!

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%